Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Puntíkovaný šátek

Stránky tradiční hry po Brně pořádané rovery střediska Řehoře Mendla

Část Špilberk

1. zpráva (0)

Na tomto místě každá skupinka dostala mapu Špilberku se zakreslenými stanovišti.

Mapa Špilberku

1. kontakt (1)

V altánu byla Anička s Tomešem a říkali něco ve stylu:
Sebevražda je úmyslné zakončení vlastního života, sociální jev způsobený hlavně konflikty třídní společnosti, někdy však i subjektivními příčinami (morální krizí, duševními poruchami apod.). Při setkání s takto postiženou osobou je především nutný klid, je důležité se vyvarovat jakýchkoli prudších pohybů.
Další zpráva se nachází pod číslem (2).

2. zpráva (2)

Dostalo se nám informace, že se v tomto okolí právě nachází jeden z teroristů. Pod tíhou svědomí se rozhodl spáchat sebevraždu. Co nejrychleji ho vyhledejte a zkuste od něj získat nějaké informace. RYCHLE – než si něco udělá!
Pravděpodobně jej naleznete v blízkosti čísla (3).

2. kontakt (3)

Na zábradlí stál Papoušek a křičel dolů, že skočí, pak se lekl a utekl.
Když doběhla skupinka nahoru, spatřila rakev.
V rakvi ležela Katka a v rukou držela zprávu:

Jestli vás to zajímá, akce proběhne dneska před půlnocí na Mraveništi. Ale stejně vám to je houby platný, nás nezastavíte! Toto město bude zničeno a vy s ním!
Jestli máte odvahu, pokračujte v cestě. Máte ale ještě pořád šanci toho slídění nechat a odjet někam hodně daleko!

3. zpráva (4)

Na vrcholu mraveniště stál mravenec se šátkem kolem krku a s ranečkem na zádech. V rukou držel kus jehličí a volal na celé kolo: „Pozóór, z cesty, pozóóór!“
…Najednou se na Ferdu snesli čtyři škvoři – ušáci, čtyři strážníci z palouku. Jak dopadli na zem, složili dlouhá, průhledná křídla do malé torbičky na zádech a z pouzdra vytáhli každý pořádný obušek. Hned také Ferdu pro jistotu každý obuškem přetáhl.

4. zpráva (5)

„Uáááááá!“ zařvalo to v dálce. „To je můj syn!“ řekl pyšně tatínek mravkolev.
„Uáááááá!“ zařvalo to už zcela nablízku. „Už jsme tu,“ zajásal mravkolev. „Už ho uvidíš, Bobánka malého, už ho uvidíš, mého Ťutínečka!“ Pak vytáhl klíče a otevřel temnou díru mezi kameny. „Pojď Ťutínku!“
To jste měli vidět malého Ťutínka! Z díry vyrazil strašlivý netvor s hroznou tlamou, s dlouhými ostrými kusadly a s řetězem kolem krku.

5. zpráva (6)

Ale ne, koukejte, najednou se zdvihla z bahna jakási příšera, strašidlo takové, chrstla rybičce bláto do očí a vzkřikla: „Jedeš pryč!
Já jsem Splešťule blátivá, bydlím tady v bahně. Ale, to vám povídám, chytáte-li někoho, tak jdu s vámi!“ To vám byla ale divná osoba, ta Splešťule. Placatá jako nějaký lupínek, ruce měla jako podivná klepeta a bláto z ní kapalo na každém kroku.

6. zpráva (7)

…teď si to sedlo vedle Ferdy na kámen, stáhlo křidélko pod krovky a chvíli urovnávalo šaty. Byla to nějaká slečna Beruška. Dělala jakoby nic, vytáhla zrcátko a upravovala si vlasy na čele.

7. zpráva (8)

Dozvěděli jste se něco málo o hlavních aktérech. Nyní se můžete odebrat na vám známé odpočívadlo u čísla 6 a vyčkávat další informace ze základny.

Mravenec

Zpět na Puntíkovaný šátek

Vytvořil Vojťák • O webuAdmin • Aktualizace: 25. ledna 2018 v 19.30