Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Puntíkovaný šátek

Stránky tradiční hry po Brně pořádané rovery střediska Řehoře Mendla

Začátek

Každá ze tří skupin dostala od kurýra obálku s dopisem:

Jsme Mezinárodní protiteroristická jednotka (The Internacional Antiterorist Unit). Díky našemu mnohaletému pátrání se nám podařilo odhalit, že se chystá velké setkání teroristů z celého světa, které proběhne právě v těchto dnech, a to v Brně. Zlatým hřebem setkání má být vyhození tohoto města do povětří. Jeden z našich detektivů totiž zachytil důležitý rozhovor vůdce teroristů Ferdy Mravence s veliteli dalších teroristických skupin.
Byli jste vybráni jako nejlepší z nejlepších a doufáme, že se nám díky vaší bystrosti, rychlosti a schopnosti vyznat se ve věcech, se kterými by si obyčejný smrtelník nevěděl rady, podaří dopadnout teroristy i jejich vůdce.
V případě problémů se obraťte na našeho velitele Brouka Pytlíka na uvedeném telefonním čísle. Brouk Pytlík je trvale připojen na internet a může vyhledávat důležité informace.
NEVOLAT – PIŠTE!

Dále tam byla kazeta s odposlechem (MP3, 303 kB) důležitého rozhovoru vůdce teroristů Ferdy Mravence s veliteli dalších mezinárodních skupin.
(Tento „odposlech“ byl vytvořen zpomalením nahrávky na Honzičákově diktafonu. Můžete si poslechnout také originál (MP3, 250 kB) i to, jak by to znělo zrychleně (MP3, 188 kB).)

Pak ještě každý podepsal slib o mlčenlivosti a akce mohla začít.

Mravenec

Zpět na Puntíkovaný šátek

Vytvořil Vojťák • O webuAdmin • Aktualizace: 25. ledna 2018 v 19.30