Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Puntíkovaný šátek

Stránky tradiční hry po Brně pořádané rovery střediska Řehoře Mendla

Utekl jsem z domova

Vyšel jsem se rovnou na východ. Kdybych se koukl doleva, asi bych se nejraději pověsil, ale pohled doprava mi udělal radost. Na rozcestí jsem se chtěl zastavit, ale v obchodě měli jen do 17.00, a tak jsem se vydal nepříliš mladou stezkou doleva. Smutná to cesta, vlevo jsem uviděl oběšeného bratra od Očka, mého kamaráda, vpravo zas ústav pro mladistvé. I ty krčmy mi stále jen připomínaly mé rodné město.
A tu mi cestu zkřížila lesní pěšinka, vedla mírně skopce a já se rozběhl jako o závod dolů. Les se změnil v prales a zpoza bytelných vrat na mě vyskočil vlk. Ať prý mu dám něco na jídlo, Karkulka už tu dlouho nebyla. Já jsem si ale přečetl, že krmení dravé zvěře je zakázáno, a spěchal jsem dál.
Na dalším rozcestí rostly léčivé byliny a trávy od A do Z, proto jsem si jednu trávu utrhl, a žmoulaje ji, vydal jsem se opět vlevo, stezkou pro železného oře. Po pravé straně jsem minul vodního pavouka vodoucha. A přede mnou – cedule West! A to jsem mířil na východ. Teda to je určitě rekord! Přecházím rušnou cestu, a najednou mě opouštějí síly. Co takhle vrátit se domů? Právě stojím na zastávce dostavníku. Ještě si musím koupit lístek. Ale kde? Aha, tady ta žlutá skříňka na lístky. Ta skříňka…je tak zvláštní…

Zpět na zprávy


Zpět na Bílá holčička

Vytvořil Vojťák • O webuAdmin • Aktualizace: 25. ledna 2018 v 19.30