Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Puntíkovaný šátek

Stránky tradiční hry po Brně pořádané rovery střediska Řehoře Mendla

Sedmý rok – bitva o Pána zrcadla

Poslední rok byl také poslední možností získání střepů a složení zrcadla.
Složit největší zrcadlo a stát se jeho Pánem však mohla pouze jedna skupina a další možností získání střepů bylo kromě návštěvy Kartářky pouze uloupit je konkurentovi. A tak se chýlilo k boji. Hráči se vyzbrojili koulemi na gumě, mohli si zakoupit též štíty nebo náhradní životy, případně si najmout Démona.
Po dořešení nejasností byla bitva odstartována a park pod hvězdárnou se proměnil v jedno velké bojiště. Každý tým měl střepy ukryté ve věži a snažil se přepadnout věže soupeřů a část střepů ukrást. Několik dalších střepů bylo možno získat také u vodníka výměnou za duše mrtvých.
Po skončení bitvy měl každý tým několik minut na to, aby ze svých střepů složil co největší obdélníkovou plochu. To se povedlo Tragédům, kteří ze svých střepů složili plochu 13×12 „pixelů“ a stali se tak Pány zrcadla.
Vítězové měli na výběr, jestli zvolit velkou truhlu štěstí pouze pro sebe, nebo malou krabičku naděje pro všechny. Zvolili druhou variantu a získali tak… …klíč od velké truhly, ve které bylo občerstvení a pochutiny, o které se rozdělili se zbývajícími týmy a neopomenuli ani organizátory.

Zpět na seznam stanovišť


Zpět na Řachlé zrcadlo

Vytvořil Vojťák • O webuAdmin • Aktualizace: 25. ledna 2018 v 19.30