Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Puntíkovaný šátek

Stránky tradiční hry po Brně pořádané rovery střediska Řehoře Mendla

Pošťák (Zastávka 84 Pisárky)

Jak bylo v deníku napsáno, pracovník poštovního úřadu předal týmům balíček, který obsahoval diář. Tam bylo u data 1. 3. zapsáno

U ELEKTRIKY

Znění deníku:
V tomto uspěchaném dni jsem si udělal chvíli pro sebe. Vyrazil jsem do přírody na trochu čerstvého vzduchu. Jsem na sebe hrdý, hlavně proto, jak jsem pomohl tomu chlapíkovi s opravou televizoru. Furt mi vrtá hlavou, kde se tam ten pošťák vzal.
Potom mě čekalo uvítání v podobě rozpřažených dveří autobusu jako spásné náruče. Rychle jsem naskočil a necha za sebou zavřít dveře. Netucha, kam jede, jsem se rozhlédl po celém autobusu a můj zrak upoutala jedna sličná dívka, která seděla na sedátku pár metrů ode mne. Neschopen odtrhnout zrak od jejích překrásných lící jsem ji jako omámený následoval, když vystupovala. Plechový hlas hlásal Optátova, tak jsem pokrčil rameny, nechal dívku dívkou a vystoupil. Šel jsem dál směrem k řece.

Pak jsem došel k hřišti, které oplývalo naplňujícími dojmy z dětské radosti a mě nezbylo nic jiného než se potulovat dál, až jsem pak došel kolem lesa na kopeček, ze kterého jsem mohl pozorovat krásný západ slunce tohoto skoro ideálního dne.

Vypínače (Kryt CO v Pisárkách)Loď (Most na Veslařské)
Seznam úkolů a šifer použitých při hře


Zpět o úroveň výš

Vytvořil Vojťák • O webuAdmin • Aktualizace: 25. ledna 2018 v 19.30